onsdag den 17. november 2010

Vita Wrap manden...

Flemming har været under nålen i dag. Godt det ikke var mig :) Men han havde altså to gamle og ikke så pæne tatoveringer der skulle dækkes. Og de trængte virkelig. Den ene var noget drageagtigt som var flydt lidt ud, den anden en noget falden skønhed med meget store... øjne (men "de andre" var større) :) Han fik vist tatoveret skønheden engang i Nyhavn, han var 16 år og vist ikke helt ædru. I dag er Flemming 42, så hun var heller ikke helt frisk længere :)

Nu er de gamle tatoveringer dækket. Eller det er de jo ikke endnu, men den nye tatovering er tegnet op, der kommer først farve (gråtoner) i den til januar. Der skal jo spares op til den slags :) Men der er åbenbart også lang ventetid hos netop denne tatovør. Vi er ude i noget viking-motiv, det er lidt svært at se igennem Vita Wrap indpakningen. Den ryger om et par dage og vi er meget spændt på resultatet :) Jeg tror, det bliver godt!

2 kommentarer:

Basse Bufas sagde ...

Thi hi... Håber han så var ædru i dag og ikke i "Nyhavntilstand"?
Står der så "mor" under dragen nu?
;-)
Tina

Mette Thrysøe sagde ...

Da han i sin tid fik den første tatovering skulle der efter tegningen stå "mor", men det turde han ikke, så der kom til at stå "Flemming" - han var bange for at hans mor skulle blive tosset! - men det blev hun alligevel :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...